legende  urbane  române
poveștiile cu fantome a unei foste țări comuniste

Limbi:
              

Contact
Ca de obicei, dacă aveți legende urbane românești pe care doriți sa le vedeți, ma puteți contacta în următoarele moduri

›› E-Mail
capstasher@calroins.com

›› Discord
Lord Cap Stasher#6859

Credite
culture shock: purgatory shuffle by pogy366 - Sept. 2005

România e o națiune plină de mituri și legende, de la cele mai vechi, până la cele mai noi. Din păcate, se pare că nu multe dintre acestea își fac drumul în țările vorbitoare de engleză, darămite cele ce vorbesc orice altă limba, exceptând româna. Ca un vorbitor de româna, m-am decis sa culeg aceste povești și să le traduc pentru o audiență mai mare, de nivel internațional. Acest proiect are ca scop să traducă fiecare poveste valabilă în engleză, spaniolă, franceză și germană.

Voi încerca sa țin editorializarea la un minimum, dar dacă e ceva ce are nevoie de explicație, va fii o mică inscripție denumită "nota editorului", ca în exemplul următor:

Nota Editorului:

Acestea vor fi folosite să explice chestii specifice României, sau de care unii membri ai audienței sar putea să nu fi auzit, precum și hărți sau alte detalii.

Muzica
Inițial, site-ul acesta a fost modelat ca un șablon pentru o pagină despre muzică post-punk, așa că, datorită subiectului acestei pagini, si de asemenea, originea șablonului acesteia, ca ar fi potrivit să includ niște muzică româneasca bântuitoare în stil "Doomer".